• Program


    TÖRÖK ÁDÁM ÉS A MINI

    TÖRÖK ÁDÁM ÉS A MINI

    Jelen korunk egyik legjobb rock-blues fuvolistája, énekese, dal- és szövegírója, zenei szervezője Török Ádám, a műfaj hazai ősmotorja, egyik kiemelkedő egyénisége.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 11. szombat, 20:00

    Pályafutása során a stílus szinte minden fontos hazai eseményénél előtérben volt.

    Életműve bizonyítja, hogy szövegei, előadói stílusa, zenei ötletei, a közönség szeretete és a benne élő, szűnni nem akaró zenei őstűz, spirituális erő, nem csak saját korosztályára, de a mai huszonévesekre is hatással van.

    Ádám zenéje üzenet, híd és kapcsolat az utána jövő generációknak.

     

    --

    A helyszínen kizárólag készpénzes fizetési lehetőség érhető el. Bankkártyás fizetéssel kizárólag online tud jegyet vásárolni rendezvényeinkre.

    A megvásárolt jegy a rendezvényre történő belépésre jogosítja fel annak felmutatóját. Ülőhelyek csak korlátozott számban érhetők el, helyfoglalás érkezési sorrendben.

    Ajánlatunk


    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    vígjáték két részben

    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

    Ajánló


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016