• Program


    Tóth Gabi és a Loyal Zenekar koncertje

    Tóth Gabi és a Loyal Zenekar koncertje

    Tóth Gabi
    Fiatal kora ellenére, közel 20 éve a hazai zenei élet kimagasló alakja. Pályája során számtalan szakmai és közönség díjat nyert el.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. november 5. péntek, 20:00

    Közönségének nagy része vele együtt nőtt fel és váltak hozzá hasonlóan szülővé. Küldetésének tekinti a tradíciók megőrzését, és a hagyományok továbbadását a következő generációknak. Kislányát is ebben a szellemben neveli. A népzene fontos része az életének, az utóbbi időben visszatért a gyökereihez és dalaiban újra fontos szerepet kaptak a népzenei motívumok.

    Loyal Zenekar
    2019 A Loyal zenekar immár 5 éve turnézik magyarországon és határain túl, és évről évre tisztábban és ütősebben adja át a tiszta blues üzenetét a vérbeli rakendroll nyers erejével. A banda bár Budapesten alakult, félig erdélyi. Tagjai az ország számos sikeres zenekaraiból is ismertek: Baricz Gergő – ének, Usztics Péter – gitár, Demeter Szilárd – basszusgitár, Fekecs Ákos – dob, Megadja Gábor – gitár, Solymosi Kata – billentyű.

    Ajánlatunk


    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    Ajánló


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    A humorban bővelkedő vígjátékunk különlegessége, hogy Nagy Sándor közel negyven karaktert kelt életre.

    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016