• Program


    Tóth Vera és a BJO ,vendég : Pásztor Anna
    3

    Tóth Vera és a BJO ,vendég : Pásztor Anna

    Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra együttműködése közel tíz éves múltra tekint vissza.
    A mai estén vendégművészként Pásztor Anna az Anna&the Barbies frontasszonya is színesíti a koncertet.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. november 8. vasárnap, 18:00

    Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra, vendég: Pásztor Anna

    A BJO kiváló munkásságának ékes bizonyítéka az elmúlt több mint húsz év, mely idő alatt számos koncert, hazai és nemzetközi elismerés, illetve megszámlálhatatlan külföldi előadó színesítette a zenekar eddigi történetét. Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra együttműködése közel tíz éves múltra tekint vissza. Vera hitvallása az, hogy a zene jövője, megújulása a stílusok összekötésében rejlik, mindezt ízlésesen tálalja minden alkalommal. A mai estén vendégművészként  Pásztor Anna az Anna&the Barbies frontasszonya is színesíti a koncertet, aki extravagáns stílusát, egyben nőies finomságait, költészetét, különleges energiáit viszi a színpadra.

    A dalok hangszerelése pedig a jazz és a blues, laza eleganciát közvetítő, klasszikus big band világba kalauzolja el a közönséget a fellépő művészek egyedi stílusával karöltve.

    Ajánlatunk


    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016