• Program


    Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra, Vendégek: Király Linda, Mujahid Zoli

    Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra, Vendégek: Király Linda, Mujahid Zoli

    Klasszikus big-band koncert Tóth Verával és a Budapest Jazz Orchestra-val és vendégeikkel.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. december 28. szombat, 19:00

    Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra mostanra összenőtt fogalom lett a magyar zenei palettán. Izgalmas koncertsorozataik a közönség egyik kedvenc szórakozásává váltak. Most egy újabb zenei csemegével veszik nyakukba a vidéki színháztermeket, művelődési központokat. Vera hitvallása az, hogy a zene jövője, megújulása a stílusok összekötésében rejlik, mindezt izlésesen tálalja minden alkalommal. A nagysikerű 2017-es Kongresszusi központ-beli Ünnep című nagykoncertje volt a kezdő lökés, ahol kétezer ember előtt hatalmas sikerrel lépett fel az underground, a gospel, a blues képviselőivel (Wolfie-Punnany Massif, Bolyki Gospel kórus, Tóth Gabi, Horváth Charlie társaságában) épp ezért erre a túrnéra két nagyon színes egyéniségű művészt hívott el magával muzsikálni, énekelni.

    Egyikük Király Linda, másikuk Mujahid Zoli.

    A dalok hangszerelése pedig a jazz, blues igazi, laza eleganciát közvetítő, klasszikus big band világba kalauzolja el a közönséget a fellépő művészek egyedi stílusával karöltve. Az estet azoknak ajánljuk, akik szeretik az ilyesfajta zenei csemegét és szeretnének igazi feltöltődést testileg-lelkileg.

    Ajánlatunk


    Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

    Ajánló


    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016