• Program


    Tóth Vera és a Budapesti Jazz Orchestra, Vendégek: Pásztor Anna, Vitáris Iván

    Tóth Vera és a Budapesti Jazz Orchestra, Vendégek: Pásztor Anna, Vitáris Iván

    Tóth Vera és a Budapest Jazz Orchestra mostanra összenőtt fogalom lett a magyar zenei palettán. Izgalmas koncertsorozataik a közönség egyik kedvenc szórakozásává váltak. Most egy újabb zenei csemegével veszik nyakukba a vidéki színháztermeket, művelődési központokat.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. október 17. csütörtök, 19:00

    Vera mindig hitt abban, hogy a zenei hidak építése elengedhetetlen különböző stílusok képviselői között. Dalait a jazz, blues, pop és a fekete zene jellemzi, amiket egyedi hangszerelésben hallhat majd a közönség. 

    Színpadra a húszéves Budapest Jazz Orchestrával, az Ivan & the Parazol frontemberével és Pásztor Annával, az Anna & the Barbies együttes énekesnőjével lép fel. Szeretnének maradandó élményt okozni azoknak, akik szeretik a jó zenét és akik szeretnének lelkileg feltöltődve hazatérni koncert után.

    A humor és a zene fontos, Vera hitvallása az, hogy az éneklés nem csak a zenéről szól, a munkássága egy szolgálat, amit örömforrásnak szán. Szeretettel várunk mindenkit erre a színes, zenei élménysorozatra.

    Ajánlatunk


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ajánló


    A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art…

    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

    Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016