• Program


    Tóth Viktor Arura Trió

    Tóth Viktor Arura Trió

    A jazzben alighanem egyedülálló felállású – Tóth Viktor szaxofonos, Lukács Miklós cimbalmos és Orbán György nagybőgős alkotta –, évek óta működő, dobos nélküli trió fontos jellemzője az, ahogy előadásaik során folytonosan változik hangszereik szerepe.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. július 25. szombat, 20:00

    Tóth Viktor Arura Trió

     Közreműködik:

        Tóth Viktor - szaxofon
        Lukács Miklós - cimbalom
        Orbán György - nagybőgő

    „A zene egyfajta művészi üzenet, így az improvizáció is. Mindig az adott pillanatban és pillanatnak játszom, és erre az utazásra szeretném meginvitálni a hallgatókat is. Mindenféle ismétlést kerülök, ezért inkább vállalom annak a kockázatát, hogy sebezhetővé válok.
    Sokat utazom és útjaim során rengeteg dallamot gyűjtöttem idős emberektől, ahogy azt egykor Bartók is tette. De emellett nyitott vagyok minden stílusra: a bebopra és a tibeti tanításokra is, vagyis mindenre, ami szívből jön. Az érdekel, hogy valami újat hozzak létre. Nem az a lényeg, hogy legyen a zenémben egy kis népi rész aztán pedig jöhet a jazz. Meg akarom találni a saját zenei utamat, beleértve azt is, hogy ki vagyok én és miért játszom” nyilatkozta a közelmúltban a hamburgi NDR rádió riporterének Tóth Viktor az Arura trió ottani koncertje előtt.

    A jazzben alighanem egyedülálló felállású – Tóth Viktor szaxofonos, Lukács Miklós cimbalmos és Orbán György nagybőgős alkotta –, évek óta működő, dobos nélküli trió fontos jellemzője az, ahogy előadásaik során folytonosan változik hangszereik szerepe. Az Arurában nincs külön ritmusszekció, azt a darabok, illetve az improvizációk pillanatnyi karakterétől függően más-más hangszerek kombinációja teremti meg – ahogy a briliáns szólókért sem kizárólag a zenekarvezetőt illeti a dícséret, hiszen az Arura nyitott, széles spektrumú zenei szövetében jócskán jut szólista szerep a cimbalomnak és a bőgőnek egyaránt.

    Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
    Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
    Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

    Ajánlatunk


    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

    Ajánló


    Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016