• Program


    Tudunk-e együtt énekelni? Rendhagyó koncert László Attilával és zenekarával

    Tudunk-e együtt énekelni? Rendhagyó koncert László Attilával és zenekarával

    László Attila ebben az évben, a karantén időszaka alatt alakított fiatal, képzett zenészekből zenekart, mivel egyre több felkérést kapott élő zenekaros koncertre, ahol saját dalait és népszerű feldolgozásokat adnak elő.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. november 6. péntek, 19:00

    László Attila ebben az évben, a karantén időszaka alatt alakított fiatal, képzett zenészekből zenekart, mivel egyre több felkérést kapott élő zenekaros koncertre, ahol saját dalait és népszerű feldolgozásokat adnak elő. Szeretnék bevonni a közönséget is, meghívva őket egy jó hangulatú, közös éneklésre. Így egy rendhagyó kocerttel várják az érdeklődőket.

    Ajánlatunk


    A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

    Ajánló


    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016