• Program


    Tűzkő Salamon Quintet

    Tűzkő Salamon Quintet

    A Tűzkő Salamon Quintet stílusa és zenei világa a jazz esszenciális ritmikai alapjára, a swingre, és leírhatatlan szabadságot megengedő harmóniai hagyományaira épít, azok minden változatosságát kiaknázva.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 27. szombat, 20:00

     A zenészek nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy megéljék és a közönségnek is átadják a zenei szabadság élményét. A zenekarvezető, Tűzkő Salamon klasszikus trombitán kezdett játszani, majd hatalmába kerítette a jazz, amelynek elméletére és gyakorlatára édesapja is tanította. Együttese azért jött létre, hogy a jazz egyetemes hangzását képviselje, és társai is elkötelezettek amellett, hogy a jazz iránti szenvedélyükön, illetve hangszerjátékuk örömén keresztül közelebb hozzák a közönséghez ezt a rendkívül összetett és gazdag, mégis szívből fakadó zenei műfajt. Valamennyi tag igen fiatal, de már korán magába szippantotta őket a budapesti jazzszcéna, és tanulmányaik mellett rendszeresen összegyűltek, hogy együtt zenélhessenek a főváros különféle helyszínein. A közös gyakorlásoknak és fellépéseknek meg is lett az eredménye: a zenekar a Müpa 2022-es Jazz Showcase rendezvényén elnyerte a Zempléni Fesztivál különdíját. Az Opus Jazz Clubban adandó koncertjük műsorán átdolgozások és a tagok saját szerzeményei szerepelnek.

    Közreműködik:

    Tűzkő Salamon - trombita
    Papp Márton - altszaxofon
    Horváth Balázs - zongora
    Barakonyi Brúnó - nagybőgő
    Éles Máté - dob

    Ajánlatunk


    Győrben ünnepel a legendás gitáros, Michael Schenker!

    Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

    Ajánló


    A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja…

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016