• Program


    TWINS - CAFÉ de la DANSE - a Frenák Pál társulat táncelőadása

    TWINS - CAFÉ de la DANSE - a Frenák Pál társulat táncelőadása

    A Twins a nézőket életkortól függetlenül kreatív partnerként vonja be az előadás tartalmába, megnyitva egy kreatív partnerkapcsolatot nem csak a táncosok és a nézők, de néző és néző között is, így a nagy sikerű franciaországi gyakorlatot örökítő „családi előadás” képes új kommunikációs kapukat nyitni szülők és gyermekeik viszonyában is.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 28. péntek, 20:00

    TWINS - CAFÉ de la DANSE - a Frenák Pál társulat táncelőadása

    TWINS - A nemzetközi hírű Frenák Pál Társulat izgalmas, táncos-akrobatikus előadásában Agota Kristof A nagy füzet c. művéből inspirálódva meglepő, izgalmas asszociatív helyzeteket idéz meg különös hangulatával, izgalmas szellemi inspirációt nyitva gyerekek és felnőttek számára egyaránt. A Twins a nézőket életkortól függetlenül kreatív partnerként vonja be az előadás tartalmába, megnyitva egy kreatív partnerkapcsolatot nem csak a táncosok és a nézők, de néző és néző között is, így a nagy sikerű franciaországi gyakorlatot örökítő „családi előadás” képes új kommunikációs kapukat nyitni szülők és gyermekeik viszonyában is.

    Ajánlatunk


    Urbán András: A hallgatás poétikája a szabadkai Kosztolányi Dezső Színház vendégjátéka a Kultúrbrigád szervezésében

    Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

    Ajánló


    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja…

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016