• Program


    Twins • Frenák Pál Társulat
    3

    Twins • Frenák Pál Társulat

    A Twins a tánc nyelvén mesél az ikerlét mélyebb rétegeiről. Két táncos, két maszkos figura, hol iker-bábuként, hol iker-testvérként keresik az egység, az összetartozás, az elszakadás, az egyedüllét és a magány állapotait.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. február 11. kedd, 19:30

    A Twins a tánc nyelvén mesél az ikerlét mélyebb rétegeiről. Két táncos, két maszkos figura, hol iker-bábuként, hol iker-testvérként keresik az egység, az összetartozás, az elszakadás, az egyedüllét és a magány állapotait.
    Az előadás nem analizálni próbál vagy megfejteni, hanem sokkal inkább a tünetek, a lehetőségek tárházát számba venni. A két táncos ikercsillagként köröz a szinte csupasz térben, míg elválaszthatatlannak hitt kapcsolatukban végig nem élik az ikrek paradoxonát: hiába az egypetényi közösség, a születés utáni nagy utazás számukra már aszinkronitás, ahol önálló személyiségük egységét kell megtalálniuk. Az alkotó nem keres végső megoldásokat. Sokkal inkább maga a folyamat érdekli, a föloldhatatlannal való szembenézés.

    Koreográfia és szcenográfia: Frenák Pál
    Táncosok: Maurer Milán, Esterházy Fanni, Vasas Erika
    Díszlet, maszk, báb: Majoros Gyula
    Zenei szerkesztő: Gergely Attila
    Fény: Marton János
    Hang: Hajas Attila

    Alpintechnika: Zoltai György

    Fotó: Bobál Katalin- bobal photography

    Támogatók:
    Nemzeti Táncszínház, Közép-Európa Táncszínház, NKA, Picardie, Espace des Arts, La Rose des Vents, Ministére de Culture et Communication, Région Nord-Pas de Calais, Tűzraktér

    Ajánlatunk


    Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

    Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

    Ajánló


    A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016