• Program


    Újévi Gála

    Újévi Gála

    Különleges andalúz lovak és fríz paripák, fülbemászó dallamok, magyaros motívumokkal hímzett huszár jelmezek, meseszép hintók és persze remek hangú és emellett kiválóan lovagló színészeink teszik teljessé a csodálatos estét.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 11. szombat, 18:00

    Újévi Gála

    Különleges andalúz lovak és fríz paripák, fülbemászó dallamok, magyaros motívumokkal hímzett huszár jelmezek, meseszép hintók és persze remek hangú és emellett kiválóan lovagló színészeink teszik teljessé a csodálatos estét. Pintér Tibor, a Nemzeti Lovas Színház igazgatója már többször hangoztatta, hogy a társulatával cirkusz és a színház között épít hidat, olyan varászlatos estékkel, amelyeken a színészeik a vágtató lovakon fakadnak dalra - egy ilyen varázslatnak lehetnek részesei azok, akik jegyet váltanak az előadásunkra.

    Fellépők:
    Pintér Tibor
    Mohácsi Márk
    Pápai Kíra
    Ambrus Izabella
    Papadimitriu Athina
    Ilyés Jenifer
    Biró Bálint
    Sipos Balázs
    Bányavölgyi Donáta
    Poór Vivien
    Bencze Sándor
    Gazdik Dávid

    tánckarvezető: Kárai Borbála
    technikai vezető: Bódi Csaba

    Ajánlatunk


    Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    Ajánló


    Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016