• Program


    Újévi Koncert - Budapest Ragtime Band

    Újévi Koncert - Budapest Ragtime Band

    A 40 éves jubileumát Szekszárdon ünneplő együttes 1980-ban alakult, főiskolát illetve Zeneakadémiát végzett művészekből. A zenekar célja a ragtime muzsika hagyományainak ápolása mellett több tradicionális amerikai zenei műfaj bemutatása, életben tartása.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 1. szerda, 16:00

    A ragtime a múlt század elején rendkívül népszerű és közkedvelt műfaj volt Amerikában. Scott Joplin és a többi népszerű komponista eredetileg zongorára írták rag-jeiket. A régi zongorakottákat porolta le a Budapest Ragtime Band, a ragtime-okat pedig 8–10 tagú együttesre hangszerelték át. Ehhez adottak voltak a jól képzett muzsikusok és egy olyan hangszerpark, ami egészen kivételes hangszerelési megoldásokra adott lehetőséget. Később a ragtime-ok mellé swing-melódiákat, dixiland-slágereket és virtuóz hangszerszólókat vettek műsorukba.

    Ajánlatunk


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Ajánló


    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016