• Program


    Újvilág (16+)

    Újvilág (16+)

    Történetünk Magyarországon játszódik, a múlt században, abban a korban, amikor még a szélsőjobboldali fiatalokat többnyire csak skinheadeknek hívták, és amikor az előadás célközönsége, a mai 16-18 éves fiatalok születtek.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. március 31. kedd, 19:00

    Újvilág
    tantermi dráma

    Szabadkai Népszínház (80p. 16+ év)

    Főszereplőnk, Kata, a 16 éves lázadó kamasz, szülei válását követően a korábbi gazdag környezetből egy lakótelepre kerül, ahol számára ellenséges fiatalok élnek. Kiderül, hogy az eleinte ijesztő srácok bármikor bármiben segítenek a csalódott lánynak. A sorsában rokon, érzelmileg sebzett három fiatal egymásra talál. Együtt növesztik fékezhetetlen haraggá sérelmeiket, és keresik azok irracionális célpontjait. A harc az ellenség ellen egyre durvább eszközöket követel, amit úgy tűnik, már a szülők sem képesek megállítani.

    Történetünk Magyarországon játszódik, a múlt században, abban a korban, amikor még a szélsőjobboldali fiatalokat többnyire csak skinheadeknek hívták, és amikor az előadás célközönsége, a mai 16-18 éves fiatalok születtek.

    A produkció elsősorban a középiskolásokat szólítja meg, és az előadásokat feldolgozóbeszélgetések követik, ahol felkért szakemberek elemzik a látottakat az adott osztályok diákjaival. Foglalkozásvezetők: Ricz Dencs Tünde és Raffai Telecki Ágnes.

    Szereposztás:

    KATA – Greguss Lilla m. v.
    ANYA – G. Erdélyi Hermina
    ROBI – Nyári Ákos
    ÁRON – Baráth Attila
    APA – Pálfi Ervin


    Díszlet- és jelmezterv – Bobor Ágnes m. v.
    Jelmeztervező-asszisztens – Pesitz Mónika
    Munkatárs –  Brestyánszki B. Rozi
    Rendezőasszisztens, súgó, ügyelő – Kocsis Valéria

    Rendező – Pass Andrea m.v.

    Ajánlatunk


    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

    A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

    Ajánló


    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016