• Program


    Ünnep, hogyha érzem - Farkasházi Réka és a Tintanyúl

    Ünnep, hogyha érzem - Farkasházi Réka és a Tintanyúl

    Karácsonyváró családi koncert

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. december 12. vasárnap, 15:00

    Karácsonyváró családi koncert a 15. szülinapját ünneplő, kétszeres Fonogram-díjas Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekarral, ahol kiderül, hogyan készül a Mézeskalács, hogy bennünk van az Igazi karácsony, és mindig ott van az Ünnep, hogyha érzem. Minden családot táncra csábít majd a Téli szamba, kiszámoljuk együtt, hogy Hányat kell aludni még, no és végiggondoljuk, milyen lenne, ha 12 napig tartana a karácsony, amikor az első vendég Egy csíz a csupasz körtefán.

    A koncerten szabad a tánc, a játék, a színésznő-énekesnő, drámapedagógus Farkasházi Réka és zenésztársai (Csiszár Ferenc, Delov Jávor, Kálmán Tamás és Studniczky László) ezúttal is készülnek meglepetésekkel és mindent elkövetnek, hogy már december 12-én kívánhassuk: „Legyen ma karácsony”.

    Ajánlatunk


    A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

    Ajánló


    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016