• Program


    Váczi Eszter: Balladák

    Váczi Eszter: Balladák

    Váczi Eszter új formációja eredendően egyszeri alkalomra állt össze, egy zsámbéki jazz koncertsorozat egyik előadásaként."Egy olyan programot állítottunk össze, ami elég merész vállalás, minthogy a műsor javarészt balladákból áll, azon belül is ritka példányokból.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. december 7. kedd, 20:00

    A koncerten valóban megtörtént, amire vágytunk: nagyon mély és tartalmas muzsikálás sikeredett, és nem utolsó sorban a közönség is tudott vele azonosulni. Koncert után azonnal felmerült az ötlet, hogy érdemes lenne folytatni" - nyilatkozta az énekes-dalszerző Váczi Eszter legújabb programjának létrejöttéről. Az Opus közönsége az első szerencsés fültanúja lehet e folytatásnak, hiszen a klub bensőséges atmoszférájában minden adott lesz ahhoz, hogy a balladák teljes mélységükben és részletgazdagságukban szólaljanak meg.

    Közreműködik:

    Cseke Gábor - zongora
    Oláh Zoltán - bőgő
    Richter Ambrus - dob
    Váczi Eszter - ének

    Ajánlatunk


    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

    elkafkásodás két részben

    Ajánló


    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016