• Program


    Van Goghok

    Van Goghok

    orosz filmdráma, 103 perc, 2018
    orosz nyelven, magyar felirattal

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 23. hétfő, 20:00

    Premier előtti vetítés!

    Szeptember 2-án az országos bemutató előtt mutatjuk be Szergej Livnyev VAN GOGHOK (Van Gogi, 2018) című lélektani drámáját. A film hőse egy kallódó, gyerekkori élményei miatt depressziós, Izraelben élő installátor, akit mostohaanyja halála után apja, a világhírű karmester magához hív Rigába. Drámai jelenetekben követhetjük végig apa és fiú feszült viszonyának alakulását. És közben képet kaphatunk egy kevéssé ismert közegről, a Lettországban élő orosz zsidó közösség életéről. A hatást egyrészt orosz színészikonok fokozzák a maximumig, rengeteg külföldi elismerést, és nem egy szakmai díjat szerezve: Alekszej Szerebrjakov (Zvjagincev: Leviatán), Jelena Korenyeva (Mihalkov-Koncsalovszkij: Szerelmesek románca), Natalja Nyegoda (Picsul: A kis Vera). Az apa szerepében pedig ismét láthatjuk a lengyel film idősen is tündöklő sztárját, Andrzej Wajda életművének egyik kultikus színészét, Danie Olbrychskit.

    A vetítésen vendégünk lesz a film rendezője, Szergej Livnyev. Vaszilij Picsullal, Valerij Todorovszkijjal együtt ő is a peresztrojka új hullámának idején tűnt fel. Azóta tarka, kalandos filmes pályát futott be a világban. A kritika számára némi meglepetést is okozott a Van Goghok letisztult hangneme. De az elismerés szinte egyöntetű. Még a bizonytalankodók is elismerik, hogy a Van Goghok olyan ritka mű, amely nem engedi el a nézőjét. És felidéződő képeivel, hangulatával fontos és mély töprengésre késztet.

    Ajánlatunk


    Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Ajánló


    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016