• Program


    Várkert Jóga - Kaptay Annamari – Deepwork

    Várkert Jóga - Kaptay Annamari – Deepwork

    A klasszikus jóga alapjaira épülő, dinamikus, intenzív, ugyanakkor egyszerűen követhető mozdulatsorokból álló, különleges óratípus. A gyakorlatok alapja az öt természeti elem és a rengeteg pozitív energia!
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. július 26. hétfő, 19:00

    Csoportosan, mindenféle eszköz nélkül végzett holisztikus funkcionális tréning, melyben a mozgássorokat úgy fejlesztették ki, hogy a megfelelő légzés-gyakorlatokkal kombinálva mindig együtt jelenjen meg bennük az erősítés és a nyújtás, azaz a feszültség és a relaxáció.

    Az Öntőház udvar területét a foglalkozás idejére polifoammal borítjuk be, de kérjük, hozz magaddal saját jógamatracot mert a járványveszély miatt azt nem tudunk biztosítani.

    Öltözési lehetőséget sajnos csak a nyilvános mosdókban tudunk biztosítani, ezért amennyiben megoldható kérjük érkezz jógához megfelelő kényelmes, a mozgást nem akadályozó jógaöltözékben és vizet is hozz magaddal.

    Esőhelyszín: Rendezvényterem, Aula

    Rossz idő esetén az előadás elmaradásáról a Várkert Bazár legkésőbb 3 órával az előadás előtt honlapján, illetve Facebook oldalán közleményt ad ki. Amennyiben közlemény kiadására nem kerül sor, úgy a Várkert Bazár az előadás megtartására készül. Szükség esetén az előadás megkezdésével vár.

    A Várkert Bazár fenntartja a jogot, hogy az időjárás függvényében az előadást a helyszínen is lemondhatja, illetve a már megkezdett előadást megszakíthatja és később – az esőt követően – folytathatja.

    Az előadás elmaradása esetén a jegyek a kijelölt esőnapra érvényesek, amelynek időpontja az adott esemény leírásában található. Amennyiben az előadásnak kijelölt esőnapja is van, a megvásárolt jegyek visszaváltására nincs lehetőség.

    Amennyiben rossz idő miatt az előadás legalább 35 perc után szakad félbe, az előadás megtartottnak tekintendő.

    Amennyiben az elmaradt előadás rossz idő miatt az esőnapon is lemondásra kerül, az elmaradt előadás napján a jegyek visszaváltására nincs lehetőség. Az elmaradt előadásra szóló jegyek visszaváltásának módjáról és határidejéről Várkert Bazár közleményt ad ki.

    Ajánlatunk


    Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Ajánló


    Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016