• Program


    Várkert Jóga - Lugosi Dórával és kutyájával Luigival

    Várkert Jóga - Lugosi Dórával és kutyájával Luigival

    Lugosi Dóra 3 gyermekes anyukaként már évek óta a fitness és a jóga világában mozog, óráin különösen figyel az új vendégekre, illetve arra, hogy mindenki megtalálja ebben a mozgásformában a számára legideálisabb kihívást. Jógaoktatóként Londonban végzett, itthon pedig folyamatosan fejleszti magát személyi edzőként is.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. június 20. hétfő, 19:00

    Az Astanga családból a Vinyasa Krama irányzat követője. Ebben a gyakorlási rendszerben főszerep jut a bandhák (izomzárak) és a légzés kontrollálásának. A hosszabban kitartott pózokat egy dinamikus blokk köti össze. A pózok sorrendjének összeállítása lehetővé teszi, az adott csoport aktuális edzettségi szintjéhez történő alkalmazkodást.

     „Azért imádom a jógát, mert egyszerre fejleszti az erőt, az állóképességet, a hajlékonyságot és az egyensúlyt, harmóniát teremtve ezzel a testben és a lélekben egyaránt. A Várkert Jóga programján Luigi, a kutyám is részt vesz, a lefelé- és a felfelé néző kutyapózt már profi szinten műveli, bár a fekvő kutya is elég jól megy már neki.”

    Minden jógázni vágyót – és jól nevelt, jógaszerető kutyát – várunk szeretettel Luigival!

    Az Öntőház udvar területét a foglalkozás idejére polifoammal borítjuk be, de külön jóga matracot nem tudunk biztosítani, ezért kérjük, hogy gondoskodjanak saját jóga matracról vagy leteríthető törölközőről.

    Öltözési lehetőséget a nyilvános mosdókban tudunk biztosítani, ezért amennyiben megoldható kérjük érkezzenek a jógához megfelelő öltözékben.

    Esőnap: 2022.06.26. 10:00

    Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére  >>>.

    Ajánlatunk


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ajánló


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016