• Program


    VARNUS XAVER ORGONAHANGVERSENYE

    VARNUS XAVER ORGONAHANGVERSENYE


     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. október 26. kedd, 19:30

     

     

    IDŐPONTVÁLTOZÁS! Bővebb információért kattintson IDE


    Műsor:
    Mozart: Kis éji zene
    Beethoven: "Sors" szimfónia
    Debussy: Holdfény
    Queen: The Show Must Go On.

    „A legendás orgonavirtuóz, Varnus Xaver egyaránt képes megtölteni monumentális katedrálisokat és hatalmas koncerttermeket. Korábban az orgona Glenn Gouldjaként jellemezték. Ragyogó pályafutása során számtalan jelentős eseményen, arénányi tömegek előtt koncertezett. Közismerten újszerű és izgalmas stílusával játssza Bach zenéjét, amellyel képes megszólítani a fiatalabb korosztályokat is. A 21. század orgonazenéjének egyik legmeghatározóbb alakja.”   MARK WIGMORE, Kanada klasszikus zenei rádiója, a New Classical FM szerkesztő-műsorvezetője a 2019. november 19-i adásban

    Ajánlatunk


    Humorral, sok zenével és balkáni hangulattal tarkított vígjáték – Shakespeare egyik legnépszerűbb és így legtöbbet játszott remeke.

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Ajánló


    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016