• Program


    Vásáry André - operett és musical est

    Vásáry André - operett és musical est

    André a Sztárban sztár című műsorban Honthy Hannát megszemélyesítve szeretett bele a műfajba, és azóta az is kiderült milyen jól illik hozzá ez a stílus is.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. október 26. péntek, 18:00

    André kiválóan idézi fel a kor hangulatát, a magyaros zenei elemeket, előadásmódot, bemutatva az igazi operett nem mindennapi énekesi-előadói bravúrt igénylő slágereit. A műsorba többek között világhírű és népszerű operettekből válogatta a dalokat, mint például a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Víg özvegy, stb.
    Az esten a 20-as, 30-as 40 -es évek jellegzetes dalai - János legyen fenn a János hegyen, a 7-re ma várom a Nemzetinél, Jöjjön ki Óbudára, stb.-, illetve régi magyar filmdalok és musical slágerek is elhangzanak.

    Ajánlatunk


    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

    Ajánló


    Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016