• Program


    Vazul vére - történelmi rockopera

    Vazul vére - történelmi rockopera

    A VAZUL VÉRE címmel 2014-ben bemutatott történelmi rockopera I. István királyunk halála körüli zavaros időket eleveníti fel. A Magyar Királyság történetének ezt az – ellentmondásokkal és rejtélyekkel teli – időszakát, hitelesen és politikailag semlegesen ábrázolja az elkészült zenés színpadi mű.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 2. vasárnap, 20:00

    A több, egymással párhuzamosan futó, izgalmas szálon vezetett cselekmény betekintést enged a trónért folytatott elkeseredett küzdelembe és a háttérben zajló fordulatokkal teli játszmák sorába.

    A VAZUL VÉRE rockopera egy sokak által várt történelmi trilógia első darabja, melyet előreláthatóan kétévente követ majd a második illetve a harmadik rész. A sorozat – a színpadi megjelenésen túl – elérhető dupla digipack kiadásban, elérhető lesz regény formájában, illetve színpadi játékfilmként is kiadásra kerül egy exkluzív, dupla lemezes DVD-n. A százperces, narrációval kiegészített színdarab köré projektor segítségével varázsoljuk a kor hangulatát és vízióit, pazar látványt és páratlan élményt nyújtva ezzel a közönségnek.

    A kilenc énekes és a húsz táncos köré épített előadás 30 gyönyörű dalon keresztül sodorja-ragadja magával a
    nézőket. A könnyen mozgatható díszleteknek és a rugalmas társulatnak köszönhetően
    a darab egyszerűen utaztatható.
    SZEREPOSZTÁS:

    Vazul - Molnár Péter „Stula”
    István - Ráduly Levente
    Levente - Schrott Péter
    Vata vezér - Kálmán György
    Torda - Jósa Tamás
    Hajnal - Dudás Ivett
    Solt - Vörösmarty Imre
    Zerind táltos - Király Tibor
    Orseolo Péter - Juhász Attila
    Mesélő - Szepesi Richárd

    Ajánlatunk


    Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel, mint ahogyan nekiáll egy az egyben feldolgozni egy klasszikus Talking Heads-albumot. Hatalmas és befolyásos zenei és emberi nagyság - látni és hallani kell!

    Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Ajánló


    Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016