• Program


    Vérapó

    Vérapó

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. december 14. szerda, 16:30

    Vérapó

    (18) Violent Night 2022 101 perc

     

    Rendező:

    Tommy Wirkola

     

    Főszereplők:

    Beverly D'Angelo

    Cam Gigandet

    David Harbour

    John Leguizamo

    Edi Patterson

     

    Ez nem lesz egy csendes éj...

    Amikor egy csapat zsoldos betör egy jómódú család birtokára szenteste, és túszul ejtenek mindenkit odabent, a támadók nincsenek felkészülve az igazi meglepetésre: Mikulás (David Harbour, Fekete özvegy, Stranger Things) is ott van a terepen, és meg fogja mutatni, hogy a Télapó nem egy szent...

    A Senki, a John Wick, az Atomszőke, a Deadpool 2 és a Halálos iramban: Hobbs & Shaw mögött álló 87North új, szénfekete ünnepi thrillere azt üzeni, hogy mindig a pirosra érdemes fogadni. A rendező Tommy Wirkola (Boszorkányvadászok, Náci Zombik-sorozat), a forgatókönyvet a Sonic, a sündisznó írói, Pat Casey és Josh Miller jegyzik.

    Forgalmazó: UIP-Duna Film

    Ajánlatunk


    A SZINDRA TÁRSULAT előadása üzenet a mai fiataloknak, hogyan veszíthetjük el egymást, és magunkat egy fesztivál mámorában.

    „Jön a fordulat. Tudom. Érzem. Már jön, aki azt fogja kiabálni: Félre! El az útból! És csak özönlik a többi is utána, és azt üvöltik mind: "Félre! Helyet! Helyet! Helyet!" Meglátod, a fiatalok mindjárt bekopognak az ajtómon, és..." Részlet a darabból.

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Ajánló


    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016