• Program


    VERES RETRO - Jótékonysági Rendezvény

    VERES RETRO - Jótékonysági Rendezvény

    Eleged van már az otthonülésből? Imádod a retro zenét? Szívesen tombolnál egyet az elmúlt hónapok (vagy ha kisgyerekes szülő vagy, netán évek) után? Akkor ez a Te bulid!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 29. szombat, 21:00

    VERES RETRO - Jótékonysági Rendezvény

    Eleged van már az otthonülésből? Imádod a retro zenét? Szívesen tombolnál egyet az elmúlt hónapok (vagy ha kisgyerekes szülő vagy, netán évek) után? Akkor ez a Te bulid!

    2020. augusztus 29-én Téged is várunk az első (de reméljük nem az utolsó) Veres Retro buliba a Mézesvölgyi Általános Iskola aulájába, hogy egy fergeteges nyárbúcsúztató partit csapjunk.

    Miért ne hagyd ki? Mert ezekkel készülünk Nektek:
    - a 80-as, 90-es évek legjobb dalaival, amikre anno az egyetemi, középiskolai bulikban tomboltál
    - a hazai retro egyik legnagyobb ,,legendáját” hozzuk el nektek sztárvendégként: 22 órától Dévényi Tibi bácsi érkezik hozzánk
    - kiváló büfével: a sör-bor-pálinka triumvirátuson túl remek koktélokkal, röviditalokkal és szendvicsvariációkkal
    - igazi retro hangulattal és dekorral
    - sofőrszolgálattal
     ...és egyéb meglepetésekkel

    + 1 ok amiért érdemes eljönnöd:

    A jegybevétel 25%-át jótékonysági célra fordítjuk, a Fabriczius Alapítvány részére ajánljuk. fel.

    A jegy 1 fő belépésére jogosít fel, nem névre szóló. Kérünk a rendezvényre ne hozz magaddal ételt, italt. A büfé kínálatában biztosan találsz magadnak kedvedre-valót. 

    Felelős szervezők: Bálint Kinga és Rákosi Gergely

    Ajánlatunk


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    Ajánló


    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

    Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016