• Program


    VERI AZ ÖRDÖG A FELESÉGÉT

    VERI AZ ÖRDÖG A FELESÉGÉT

    Pásztor Erzsi Kossuth, Jászai Mari, Balázs Béla- díjas Érdemes művészről – Pásztor Erzsivel beszélget Topolcsányi Laura.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. február 20. csütörtök, 10:30

    VERI AZ ÖRDÖG A FELESÉGÉT | PÁSZTOR ERZSI-ről Pásztor Erzsivel beszélget Topolcsányi Laura

    PÁSZTOR ERZSI
    TOPOLCSÁNYI LAURA

    Pásztor Erzsi Kossuth, Jászai Mari, Balázs Béla- díjas Érdemes művészről – Pásztor Erzsivel beszélget Topolcsányi Laura. Elsősorban komikai tehetségéről ismerjük, de nem áll távol tőle a tragikomédia sem. Legismertebb alakításai közé tartozik a Szabó István által rendezett Tűzoltó utca 25., a Veri az ördög a feleségét, amelyért neki ítélték a Filmszemle „legjobb női alakításának” díját, emellett sokan emlékeznek a Kísértet Lublón vagy az Angi Vera című filmbeli szerepére, valamint a Szomszédok Janka nénijeként nyújtott alakítására. És akkor még a színházi szerepeit nem is említettük! Most….fogjuk!!!

    Ajánlatunk


    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

    Ajánló


    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    A CUBAN ECLECTICO című műsor a kubai táncstílusok metszetén keresztül betekintést nyújt a karibi ország életébe. Az Acosta Danza a…

    Musicalmesék a Budapesti Operettszínházban 4-99 éves korig!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016