• Program


    Vérkötelékek

    Vérkötelékek

    A lezártnak hitt sötét családi titok újra terítékre kerül egy gazdag mecénás halálának évfordulóján. Három mindenre elszánt fivér fordulatokkal teli harca a gazdag családi örökségért...
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 16. csütörtök, 19:00

    Helyszín:
    36 Bisztró
    Budapest, 1033 Szentendrei út 36/A

    Ma esti Gyilkosság a vacsoránk

    A lezártnak hitt sötét családi titok újra terítékre kerül egy gazdag mecénás halálának évfordulóján. Három mindenre elszánt fivér fordulatokkal teli harca a gazdag családi örökségért. Elrejtett iratok, ellopott bizonyítékok és szekrénybe bújtatott csontvázak. Mindez észrevétlen maradna, ha az áldozat, a becsületes apa, halála előtt nem fordult volna végső elkeseredésében egy fiatal újságíróhoz, akiről kiderül, mélyebb szálak fűzik a testvérekhez, mint azt elsőre gondolnánk…

    Szereplők:

    Giulio Medici                Béres Miklós / Széll Attila
    Carlo Medici                 Barnák László / Hajdú László
    Greta Gioello                Szoták Andrea
    Napoleone Medici       Erdei Gergő / Hajdú László
    Mia Benetti                   Szakács Zsuzsa

    Amennyiben bármilyen további információra van szüksége az előadásról vagy a jegyvásárlásról, lépjen kapcsolatba velünk az info@gyilkossagavacsoran.hu e-mail címen, vagy a következő telefonszámon: +36309196211.

    FONTOS: Kérjük vegetáriánus menü igényét, vagy étel allergiáját legkésőbb 3 nappal a rendezvény előtt jelezze felénk e-mailen.

    Pontos érkezést javaslunk, hiszen akár néhány perces késés miatt is “életbevágóan” fontos bizonyítékok, információk maradhatnak örökre rejtve. Érkezés 30 perccel a vacsora kezdete előtt (18:30-19:00 között).

    Ajánlatunk


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    zenés party két részben

    Ajánló


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

    Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016