• Program


    VerShaker - Versjátékok
    4

    VerShaker - Versjátékok

    A költészet játszóterére invitáljuk nézőinket, ahol Zoltán Áron, a Vígszínház Junior Príma-díjas színművésze vezetésével egy társasjáték résztvevőivé válhatnak.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. január 29. vasárnap, 17:00

    A költészet játszóterére invitáljuk nézőinket, ahol Zoltán Áron, a Vígszínház Junior Príma-díjas színművésze vezetésével egy társasjáték résztvevőivé válhatnak. Az egyszerű szavaktól a költői képeken át a versekig vezető úton könnyedén halad végig fiatal és felnőtt játékos egyaránt, miközben lassanként megnyílik előttük líraiság világa. A játékok során kortárs költők versei hangoznak el Zoltán Áron előadásában.

    A részvételi színházi eseményt minden írni-olvasni tudó korosztály számára ajánljuk, az egyéni szereplés nem feltétel, de lehetőség!

    A VerShaker projekt 2020. áprilisában indult el a YouTube-on, azóta két alkalommal is fogadta be műsorát a Kettőspont Színház. Ezen a linken találkozhattok vele: www.youtube.com/@vershaker

    Adatok:

    Helyszín: Budapest IX Ráday u. 39. fszt 1, 1092

    Időintervallum: 1,5-2,5 óra (a résztvevők aktivitásától, hangulattól függően)

    Korosztályi ajánlás: felsőtagozatos kortól

    Ajánlatunk


    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ajánló


    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

    Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016