• Program


    Vibrotanica (feat. Döbrösi Laura)

    Vibrotanica (feat. Döbrösi Laura)

    Összművészet a természettel - Improvizáció, zene, tánc, vibráló növények, fényfestés
    A koncertsorozat második alkalmának vendégművésze Döbrösi Laura színésznő

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. október 16. péntek, 19:00

    Kedves Érdeklődők!

    A MOMkultban és tagintézményeiben a koronavírus-járvány kapcsán kiadott kormány-rendelet értelmében az április 3-ra tervezett Vibrotanica koncert új időpontban, október 16-án kerül megrendezésre.
    A koncertsorozat következő alkalma augusztus 28.

    Az új időpontra érvényesek lesznek a már megvásárolt jegyek. Amennyiben az új időpont nem megfelelő, úgy azt a program@momkult.hu e-mailcímen szíveskedjetek jelezni, és válaszban megadjuk az esetleges jegyár-visszatérítéssel kapcsolatos további teendőket.

    Köszönjük megértéseteket!

     

    VIBROTANICA című, összművészeti előadásában Jérôme Li-Thiao-Té / J3ZZ szülőhelye, a Réunion-sziget iránti szeretetét és tiszteletét mutatja be. A VIBROTANICA egy számos érzéket megmozgató, audiovizuális élmény.

    A Réunion-sziget természeti adottságai mellett számos ősi tradícióval rendelkezik, melyek inspirálták az előadó művészi kísérletezéseit. Az eseményen a nézőteret növények fogják közre, mely segít a közönségnek közelebb kerülni az előadás alapjául szolgáló helyszínhez, a művész szülőhelyéhez.

    Jérôme Li Thiao Té előadását több hónapnyi kutatómunka előzte meg, melyben a növények mint hangzó létezők állnak a középpontban. A színpadi mű inspirációjául a természet elemeivel folytatott kommunikáció szolgál: az ember és a természet által létrejövő bio-akusztikus jelenség. A különböző művészi nyelvek – improvizáció, élőzene, tánc és vizualitás – együttes jelenléte minden alkalommal egyedi előadást hoz létre.

    A növények hangja

    Zene és természet – a dallamokban a természet költészete szólal meg a növények frekvencia-hangjain keresztül. Mechanikai költészet, mely a növények energiájából táplálkozik.

    Minden, ami lüktet, vibrál – VIBROTANICA!

    Fotoszintetizátor – Fotoszintézis és szintetizátor között

    A növények érző receptorok, nagy antennák, melyek érzékelik a környezet változásait. Az előadáson a növények a közönség által szólalnak meg: az emberek jelenléte, mozgása miatt a növények frekvenciái folyamatos változásban vannak.

    A közönség tagjai részesei lehetnek a performansznak: mozgásukkal részt vehetnek az alkotói folyamatban, melyben létrejön a növények által megszólaló, hangzó mű.

    Az esemény lehetőséget kínál egy érzéki, mindig változásban lévő öko-élmény megtapasztalására, melynek középpontjában az ember és a természet folyamatos dialógusa áll.

    Színpadon:

    Döbrösi Laura - színésznő

    Sly Juhas - dobok

    Jerome Li-Thiao-Té /J3ZZ - elektronika, látvány, hegedű, növények

     

     

    Ajánlatunk


    Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben volt a Református Nagytemplomban.

    Ajánló


    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016