• Program


    Világutazók - Suhajda Szilárd

    Világutazók - Suhajda Szilárd

    Suhajda Szilárd küldetése oxigénpalack és magashegyi teherhordók alkalmazása nélkül megmászni Földünk öt legmagasabb hegycsúcsát. Kettőt – köztük a legnehezebbet – már sikerült.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. október 13. csütörtök, 18:30

    SUHAJDA SZILÁRD
    expedíciós hegymászó
    A K2 ELSŐ MAGYAR MEGMÁSZÓJA
    „Élményeim a hegyek hegyén”

    A hazai expedíciós hegymászás aktív szereplőjeként, magyar állampolgárként, ő járt az eddigi legmagasabb hegycsúcson oxigénpalack nélkül. Szilárd szédítő felvételekkel kísérve, a Karakorum és Himalája fantasztikusan szép hegyei között átélt izgalmakon túl, értékes tapasztalatairól, sikerről és kudarcról, egy expedíciót megelőző szervezési feladatokról, felkészülésről, motivációról, kitartásról és emberi érzésekről is mesél közönségének.

    Az előadóval Kosaras Renáta a Magyar Sport Üzleti Szövetség alelnöke beszélget.

    Az előadás végén megtekinthetők Szilárd speciális felszerelései és ruházatai, amit az érdeklődők kézbe vehetnek, fel is próbálhatnak.

    Szeretettel várunk mindenkit, aki részese lenne a lélegzetelállító" csúcssikernek!

    Program hossza: kb. 90 perc

    Ajánlatunk


    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

    Nincs olyan ember, aki ne játszana el a gondolattal, mi lett volna belőle, ha valami vagy ha minden másképp alakul az életében. Az előadás alkotói ezúttal ezt a játékot veszik komolyan és ezen keresztül vallanak magukról, tévedéseikről és vágyaikról. Öt fiktív élettörténet jelenik meg, és ezekben találkoznak egymással az alkotók valós vagy elképzelt alteregói.

    Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

    Ajánló


    Gary úgy érzi, mindent megad a családjának. Értük dolgozik állandóan, ügyfeleivel is ezért jár el golfozni, meccsekre. Maggie magányosnak és…

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016