• Program


    Világzene, a világ zenéje - Szinetár Dóra, Náray Erika és Szalóki Ági koncertje

    Világzene, a világ zenéje - Szinetár Dóra, Náray Erika és Szalóki Ági koncertje

    Szinetár Dóra, Szalóki Ági és Náray Erika: három nő, három énekesnő, színésznő, öt zenész, számtalan hangszer, sokféle stílus, egy koncert. Ahol jól megfér egymás mellett a magyar, a cigány, a zsidó, a spanyol, az arab népzene.  több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. július 6. szombat, 19:30

    Egy este, ahol egyszerre repülhetünk a zene szárnyán Kubába, Mexikóba vagy éppen Izraelbe.  Az igazi világslágerek mellett olyan dalok is helyet kapnak a műsorban, amit a magyar közönség talán először hall majd. A koncert különlegessége, hogy a három énekesnő most áll először együtt a színpadon, ráadásul egy vadonatúj programmal. Igazi zenei csemege, a stílusok kavarodása, egybefonódása. A világ zenéje. VILÁGZENE.

    Ajánlatunk


    Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

    Ajánló


    Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016