• Program


    "Világzene a zene világnapján" - Bognár Szilvia Quartet

    "Világzene a zene világnapján" - Bognár Szilvia Quartet

    Bognár Szilvia Quartet
    Az énekesnő és zeneszerző férje, Kovács Zoltán újabb produkcióval rukkolnak elő. Magyar, magyar cigány, bolgár és görög dalokat szólaltatnak meg egy szokványosnak nem nevezhető felállással, illetve hangszerelésben, újabb csapást taposva a hazai világzene egyre bővülő színterén.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 29. szombat, 19:00

    Három világ találkozik , hisz a jazzbőgős zenekarvezető Kovács Zoltán mellé az énekesnő és Szabó Dániel is a népzene területéről érkezik, míg Szalai Péter az észak-indiai klasszikus zene egyik legkiválóbb, európai születésű képviselője.
    Az alapvetően akusztikus hangzásvilágot és a hagyományos előadásmód természetességét megőrizve biztonsággal eveznek az eltérő zenei stílusok és a hagyományos dallamok bábelien sokszínű folyamán.

    Bognár Szilvia - ének
    Kovács Zoltán - nagybőgő
    Szabó Dániel - cimbalom
    Szalai Péter - tabla, kalimba, ütőhangszerek

    Hangmérnök: Mandula József

    Belépő elővételben 1000 Ft, a rendezvény napján 1500 Ft

    Ajánlatunk


    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ajánló


    Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016