• Program


    Vince nap az Alföldön

    Vince nap az Alföldön

    Ha szereteted a jó hangulatot, a borokat, a vidéki ízeket és még egy disznóvágásban is részt vennél, akkor csatlakozz hozzánk!
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. január 19. szombat, 9:00

    A legelterjedtebb szokások szerint Vince napján bort kell inni, annak érdekében, hogy az őszi termés jó legyen. Emellett az áldásnak is elkél a gazdáknak, ebben Dr. Bábel Balázs érsek lesz a segítségünkre.

    Kiskunsági Nemzeti Park szívében lévő Biczó Csárdában, különböző programok várnak ránk, vesszőt fogunk metszeni, meglocsoljuk az áldott termőföldet borral és játékosan ásott borra fogunk vadászni. Emellett autentikus falusi disznóvágásban lesz részünk, vidám disznóvágó feladatokkal.

    A hideg ellen meleg teával, forralt borral, kemencében sült kenyérlángossal védekezünk. Ezeket korlátlan fogyasztásra ajánljuk.

    Csatlakozz hozzánk, ha szereted a jó borokat, ételeket és a kellemes hangulatot! Ajándékozz élményt karácsonykor és lepd meg a szeretteid ezzel a jó hangulatú Vessző szenteléssel.

    A csomag tartalma:
    - vendégvárás (forralt bor, tea, kemencés lángos)
    - forralt bor, tea korlátlan fogyasztása
    - autentikus disznóvágás (pálinkázás)
    - Dr. Bábel Balázs kalocsai érsek atya szőlősorok áldása
    - Pincelátogatás: 5 db 0.5 dl/fő borkóstolás alföldi borokból, 1db pezsgő bemutatása
    - Tradicionális ebéd fogyasztása (orjaleves, véres- és májashurka, kolbász,
      dinsztelt káposzta, tört burgonya, savanyúság, fánk)
    - Táncház
    - Élőzenés mulatság
    - Esti órákban hazautazás

    A résztvevők számára buszokat biztosítunk, hogy teljes mértékben tudják élvezni a borozás élményét. Ha bármilyen kérdés felmerül bennetek írjatok nekünk: info@egynaposutazas.hu
    Az Info-Kibo Kft. az utazáshoz szükséges legkiesebb létszám hiányában, írásban tett nyilatkozattal az utazás megkezdése előtti 20. napig, a befizetett összeg visszafizetése mellet a szerződéstől elállhat.

    Ajánlatunk


    A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ajánló


    A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art…

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016