• Program


    VI.OPEN FESZTIVÁL: Bélaműhely:Karmesterjáték

    VI.OPEN FESZTIVÁL: Bélaműhely:Karmesterjáték

    Az eseményekben a pandémia okozta állapotokra és személyes, városlakói igényeinkre egyaránt reflektálunk, mindezt karaoken, foglalkozáson, szókimondó buffon workshopon keresztül. Közös feldolgozás, közös alkotás, közös élmény.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. november 19. péntek, 19:00

    A workshop első felében  a mozgásos és hang gyakorlatok után a zenészek megszólaltatják hangszereiket, így a közönség és a közönség soraiban helyet foglaló leendő karmesterek képet kapnak a felhasználható hangokról. A második részben a színpadon mindenki kipróbálhatja a hangszereket, kérdezősködhet elkészítésükről, anyagukról, megszólaltatási lehetőségeikről. Ebben a részben lehet feliratkozni a játékra. A harmadik rész a karmestereké. A jelentkezők a felhasználni kívánt hangszerek kiválasztása után előzetes instrukciók nélkül, spontán módon, mozdulataikkal, testtartásukkal, tekintetükkel, mimikájukkal vehetik rá a zenészeket hangszereik megszólaltatására. Így rövid, improvizatív kompozíciók jönnek létre.

    Beszélni nem ér… :)

    Előadók:
    Varga Merse
    Szász Dániel
    Horváth Richárd
    Szegő Dávid
    Molnár bence
    Rimóczi István

    Ajánlatunk


    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Zenés Kalandtúra – musical két részben-

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ajánló


    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016