• Program


    VITÉZ LÉLEK

    VITÉZ LÉLEK

    A Vitéz lélek eljátszása szép, de embert próbáló feladat: egy kis székely világot kell elénk tárni. Olyan figurákat, akik a mai ember számára már egzotikusnak hatnak természetükkel, naiv bölcsességükkel, csavaros humorukkal. Tamási darabja azt a csodát mutatja be, ahogy a kisember a katasztrófák közepette is képes talpra állni, magára találni.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. december 18. szombat, 15:00

    Tamási Áron: Vitéz lélek
    Székely történet 3 felvonásban

    A Vitéz lélek eljátszása szép, de embert próbáló feladat: egy kis székely világot kell elénk tárni. Olyan figurákat, akik a mai ember számára már egzotikusnak hatnak természetükkel, naiv bölcsességükkel, csavaros humorukkal. Pedig ez sem tökéletes világ: a gyarlóság, kisszerűség ezt is kikezdi. Itt is szükség van "egy tiszta lélekre", aki a többiek számára utat mutat, aki segít magunkba nézni. És ahol az erő elgyengül, ott szükség van a csodára is. Tamási darabja azt a csodát mutatja be, ahogy a kisember a katasztrófák közepette is képes talpra állni, magára találni. De a kalandok nem csak a lélekben játszódnak le, a Vitéz lélek "krimitörténet" is: egy nyomasztó múltbéli titok kinyomozása.

    Szereposztás:
    Balla Péter.................. Kurkó J. Kristóf
    Lázár........................... Frech Zoltán
    Ambrus....................... Nagy Gábor
    Boróka........................ Szuromi Bernadett
    Nikita........................... Mikó István
    Sári, a felesége........... Szabó Anikó
    Kristóf......................... Pásztor Máté
    Rozali, a felesége....... Bódi Barbara
    Panna......................... Topolcsányi Laura
    Csorba........................ Győri Péter
    Büllents....................... Boros Zoltán
    Cigány......................... Vass János Pál
    Kisfiú........................... Kovács-Szégner Gergő

    Díszlet, jelmez: Darvasi Ilona
    Jelmezasszisztens: Kassai Judit
    Rendezőasszisztens: Vass János Pál

    Rendező: MIKÓ ISTVÁN

    Ajánlatunk


    Előfordul: hulla, és annak fagyasztása, csontok, hányás, köpés, meztelenség, verekedés, felnőttfilm-részlet, kitört ujjak, kábítószer fogyasztása és terjesztése, méregkeverés, zászlóégetés (ja ez nem), egyszer elhangzik az a szó, hogy 'zsidó', egyszer az, hogy 'cigány'. Lesz füst, stroboszkóp, hangos zene, riasztó hangeffektek, zaj, káosz, kosz és több liter művér.

    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

    Ajánló


    "Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016