• Program


    Vörös Szalon - interaktív színházi nyomozójáték

    Vörös Szalon - interaktív színházi nyomozójáték

    Az MTA és a Detectivity által közösen fejlesztett új érzékenyítő játék célja a kelet-európai szocializmuson belüli ellenállás érzékeltetése, egy olyan történelmi korszak bemutatása, amelynek légköre kihat mai társadalmunkra is.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. március 17. csütörtök, 19:00

    Vörös Szalon - interaktív színházi nyomozójáték

    A játék - mely ugyan fiktív, de valóságos alapja van - két térben zajlik. Az egyikben megismerjük az 1970-es évek végén a Kádár- rendszerrel szemben szkeptikus érzelmeket tápláló fiatal szereplőket, a másik szobában pedig megtudjuk, hogyan alakult a sorsuk napjainkig. A két szobában tevékenykedő játékosoknak közösen kell összerakniuk a történetet, a két idősík szorosan összefügg.

    Ajánlatunk


    Székely Csaba Az igazság gyertyái című műve a bözödújfalusiak megpróbáltatásainak állít emléket. A szerző mély empátiával és sajátos humorral fordul e kifejezetten megrendítő téma felé. Egy olyan közösség életébe nyerünk bepillantást, akik mindig is jól megfértek egymással, kivéve a történelemnek abban a négy évben, amikor a hatalom erőszakkal beleszólt az életükbe.

    A Rumini Berg Judit, a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének legismertebb műve, amit több ezer gyermek olvas kötelező irodalomként, alsótagozatban.

    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Ajánló


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi…

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016