• Program


    VR Vidámpark ajándékjegy - Dino Safari
    10

    VR Vidámpark ajándékjegy - Dino Safari

    A két saját fejlesztésű hyperreality élményünk egyike ez a 4D-s hatásokkal fűszerezett, szinte minden érzékszerveteket megmozgató kaland, amelyben egy speciális hátitáska segítségével ténylegesen sétálnotok kell. Utazzatok a dinoszauruszok korába és nézzetek farkasszemet egy T-Rex-szel!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    VR Vidámpark ajándékjegy - Dino Safari

    Éreztétek már egy T-Rex leheletét a tarkótokon? Tegyetek együtt egy valódi sétát a dínók korában, és ha meritek, akár érintsétek is meg őket! Ebben a különleges hyperreality-élményben egyszerre négyen is el tudtok indulni, és a küldetésetek sikeréhez mindannyian kelletek… A két saját fejlesztésű hyperreality élményünk egyike ez a 4D-s hatásokkal fűszerezett, szinte minden érzékszerveteket megmozgató kaland, amelyben egy speciális hátitáska segítségével ténylegesen sétálnotok kell. Utazzatok a dinoszauruszok korába és nézzetek farkasszemet egy T-Rex-szel!

    Technikai okok miatt a Dino Safari élményét csak minimum 140 cm feletti látogatóink számára tudjuk biztosítani.  Az élmény kb. 25 perc (beöltözéssel, ismertetéssel), amit fejenként egyszer lehet átélni.
     

    A jegyet időpont nélkül lehet megvásárolni, és a VR Vidámpark Felhasználási Garanciája értelmében több, mint egy évig, 2021.12.31-ig be lehet váltani.

    Ajánlatunk


    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

    Ajánló


    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

    Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

    Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016