• Program


    W. A. MOZART - A VARÁZSFUVOLA (IFJÚSÁGI ELŐADÁS, 2006)

    W. A. MOZART - A VARÁZSFUVOLA (IFJÚSÁGI ELŐADÁS, 2006)

    Idén karácsonykor is műsorra tűzzük A varázsfuvola ifjúsági (rövidített) változatát a Met produkciójában, Miklósa Erikával az Éj királynője szerepében. Ez volt az első előadás a Metropolitan Opera élő közvetítéseinek történetében.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. december 26. kedd, 11:00

    Operaközvetítés a New York-i Metropolitan Operából szünet nélkül, felvételről, 112 perc, 2006

     

    angol nyelven, magyar felirattal

    Rendező: Julie Taymor
    Karmester: James Levine
    Szereposztás: Miklósa Erika (Az Éj királynője), Ying Huang (Pamina), Matthew Polenzani (Tamino), René Pape (Sarastro),Nathan Gunn (Papageno), Jennifer Aylmer (Papagena), Greg Fedderly (Monostatos)

     

    Idén karácsonykor is műsorra tűzzük A varázsfuvola ifjúsági (rövidített) változatát a Met produkciójában.

    Ez volt a legelső, mérföldkőnek számító előadás a Metropolitan Opera élő, HD közvetítéseinek történetében, melyek mára számos díjat nyertek, és világszerte több millió embert vonzanak a mozivásznak elé. A hazai közönség számára igazi különlegesség az előadás, ugyanis az Éj királynője szerepében a Kossuth-díjas és Prima-díjas Miklósa Erika látható!

    Felnőtt és gyermek egyaránt élvezni fogja a mintegy 100 percbe sűrített, rövidített, angol nyelvű előadást Julie Taymor rangos rendezésében. Maestro James Levine karmesterpálcája nyomán tudásuk, tehetségük legjavát adják a parádés szereposztásba válogatott operaénekesek. Nathan Gunn, Ying Huang, Mathew Polenzani, Miklósa Erika és René Pape újabb színt visznek Mozart időtlen tündérmeséjébe.

    Belépőjegy: 4900 Ft
    Kedvezményes diák-, pedagógus-, nyugdíjasjegy (a pénztárban érvényesíthető): 4500 Ft 

    Ajánlatunk


    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

    A Szent István Bazilika műemlék Angster-orgonája kizárólag a pénteki esti orgonakoncerteken szólal meg. A változatos program gazdag zenei éléményeket kínál, a hangversenyek előadói Liszt-díjas, Érdemes Művész és Junior Príma-díjas orgonaművészek, illetve elismert operaénekesek és hangszeres művészek, akiknek a közreműködése garantálja az előadások magas színvonalát.

    „Jön a fordulat. Tudom. Érzem. Már jön, aki azt fogja kiabálni: Félre! El az útból! És csak özönlik a többi is utána, és azt üvöltik mind: "Félre! Helyet! Helyet! Helyet!" Meglátod, a fiatalok mindjárt bekopognak az ajtómon, és..." Részlet a darabból.

    Ajánló


    Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

    Szőnyi Erzsébet A MAKRANCOS KIRÁLYLÁNY Gyermekopera két felvonásban, egy részben, magyar nyelven

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016