• Program


    Weöres Sándor: Psyché

    Weöres Sándor: Psyché

    Lázadás, szabadság, szerelem. Ami egyszerre fölszabadító és halálos, szárnyakat ad és összetör, elpusztít. Ezekről szól a tobzódó és szertelen Psyché.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. június 27. csütörtök, 21:00

    Weöres Sándor: Psyché

    Lázadás, szabadság, szerelem. Ami egyszerre fölszabadító és halálos, szárnyakat ad és összetör, elpusztít. Ezekről szól a tobzódó és szertelen Psyché. Weöres Sándor művészetének megfejthetetlen titoktára ez, amelynek buja és szemérmes érzékisége magával ragadó, mélységes emberismerete lenyűgöző. Psyché, mint viszonyítási pont, a világ köldökeként, olyan történelmi személyiségek alakját hozza élethelyzetbe, akikről eddig nem derült ki, hogy ők valójában egy fennebbi (női) erő játszatott figurái. Ebbe a költői világba vezet a Nemzeti Színházban készült előadás, amelynek szabadtéri változatát, a gyulai vár mögötti ligetben Vidnyánszky Attila kaposvári színészosztálya 2015 nyarán nagy sikerrel mutatta be. A produkciót a 7óra7 blog a 2015-ös év 40 legfontosabb előadása közé választotta. A felújított változatban, a részben megváltozott színészgárda felvállalja a női princípium felfrissített, újragondolt változatát, ezúttal a várszínpadon.

    Szereplők: Ács Eszter, Barta Ágnes, Berettyán Nándor, Berettyán Sándor, Bordás Roland,
    Fülöp Tamás, Herczegh Péter, Katona Kinga, Krausz Gergő, Kránicz Richárd,
    Mikecz Estilla, Nagy Johanna, Nagy Márk, Vas Judit Gigi

    Díszlet- és jelmeztervező: Olekszandr Bilozub
    Rendező: Vidnyánszky Attila

    A Gyulai Várszínház és a Nemzeti Színház közös bemutatója

    Ajánlatunk


    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    Ajánló


    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016