• Program


    Wolf Péter és barátai Zene világnapján

    Wolf Péter és barátai Zene világnapján

    Zene világnapja Illényi Katicával



     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. október 5. szombat, 19:00

    Mint ismert, október elseje a zene világnapja, ebből az alkalomból országszerte több koncertet és más zenei programot is rendeznek. A Miskolci Szimfonikus Zenekar már ötödik alkalommal szervez ez alkalomból hangversenyt.

    Minden évben igyekeztünk valami különlegességgel meglepni a közönséget, volt már oratórikus koncert, világzenei lemezbemutató, tavaly pedig a Csillagok Háborúja zenéjét ihlető zenekari szvitet prezentáltuk a közönségnek. Idén Illényi Katicával ünnepelünk. A Liszt Ferenc-díjas hegedűművész sokoldalúságát már megismerhette a miskolci publikum. 2018-as Újévi hangversenyünkön ugyanis hegedűjátéka mellett fantasztikus énekhangjával és különleges theremin játékával is elkápráztatta a nagyérdeműt. Most egy egész estét tölthetünk el vele 2018. szeptember 29-én a Miskolci Egyetem Díszaulájában. Népszerű darabok csendülnek majd fel, a különleges atmoszférájú teremben egy csodás szólista és Zenekarunk jóvoltából!

    Vezényel:  Silló István
    Közreműködők:  Illényi Katica

    Ajánlatunk


    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

    Ajánló


    A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016