• Program


    World of Robots (hétvége)
    10

    World of Robots (hétvége)

    A régió legnagyobb robotkiállítása
    Megmutatjuk a jövő varázslatos világát!
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. július 3. vasárnap, 18:00

    WORLD OF ROBOTS

    A robotika, mint tudomány és technológia a 21 század kiemelkedő fontosságú projektje, amely utánozván az emberi feladatokat, mindennapi életünk elválaszthatatlan része. A felnőtt generáció számára szinte elképzelhetetlen, hogy néhány éven belül, akár az otthonunkban is megjelenhetnek a
    robotok, ezzel szemben a fiatalok egy cseppet sem lepődnek meg, ha a telefonvonal túlsó végén éppenséggel egy robot köszönti őket.

    A World of Robots, mint a régió legsokrétűbb kiállítása az európai turné állomásaként először Budapestre látogat, hogy lenyűgözze a magyar közönséget.

    A kiállítás részeként láthatóak lesznek a legújabb fejlesztésű humanoid robotok, nagy értékű – kipróbálható - robot játékok, transformerek, irányítható focilabda, rakodó tank robot, rajzoló robotkarok, 3D nyomtatók, eredeti filmes relikviák, mint például a Vasember, R2D2, Terminator, C3PO, ezenfelül több méteres - nagy játékfilmes koncepció robotok, robot állatok, és a digitális kultúrához köthető kiemelkedő újítások, sőt még egy Mars járó koncepció robot is bemutatásra kerül. Egy időfalon bemutatjuk, hogy honnan hová fejlődtek a robotok és azt is megnézhetjük, hogy miben jobb egy robot és miben egy ember.

    Az ipari robotikát a KUKA és FANUC cégek robotkarjai képviselik. A gyerekek nagy kedvence pedig egyértelműen KOKO a UNITREE cég lenyűgöző tudású robotkutyája lesz, aki elképesztő mutatványokra képes.

    A Magyar Honvédség jóvoltából pedig egy igazán lenyűgöző robot kerül kiállításra, amellyel a tűzszerészek dolgoznak. Ezekkel a technikai vívmányokkal kerestetik meg majd később szereltetik szét az éles bombákat.

    Azzal mindenki egyetért, hogy rengeteg ipari területen szükség van a robotokra, amelyek megkönnyítik gyártás folyamatait, és persze abban is, hogy ezeket a technikai vívmányokat küldjük be például fertőtleníteni egy szobát, vagy megkeresni egy bombát, de tényleg egy robottal szeretnénk találkozni egy étteremben? Valóban egy robottól szeretném megtudni, hogy mikor megy a repülőm?

    Örülnénk, ha a liftben egy „robi” segítene eligazodni? Tényleg néhány éven belül a mindennapjaink része lesz egy robot? Ezekre és megannyi más kérdésre is választ ad a fantasztikus World of Robots kiállítás.

    Kihagyhatatlan élmény, felüdítő szórakozás a család minden tagja számára. A kiállításra látogató diákok és diákcsoportok pedig átfogó képet kapnak a 21. század átfogó digitális, és robotikai K+F fejlesztésekről ahol a Budapesti Műszaki Egyetem és Pázmány Egyetemek fejlesztései is bemutatkoznak.

    A nagy érdeklődésre való tekintettel, és a limitált beengedés végett, javasoljuk www.jegy.hu oldalon
    váltsák meg előre belépőjegyeiket.

    A kiállítás helyszínén jegypénztár működik és 2022.03.03.-tól mindössze 3 hónapig lesz látogatható.

    Ajánlatunk


    Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    “Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

    Ajánló


    Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

    félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016