• Program


    XVI. Napfényes Fesztivál – az egészség, egyensúly és teljesség felé
    14

    XVI. Napfényes Fesztivál – az egészség, egyensúly és teljesség felé

    Június első vasárnapján immár tizenhatodik alkalommal várja látogatóit a testi-lelki-szellemi egészség egyik legnagyobb, legszínesebb és legátfogóbb hazai rendezvénye, a Napfényes Fesztivál.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. június 2. vasárnap, 9:00

    A fesztivál programjának gerincét idén is a nagyteremben zajló előadások (Prof. dr. Bagdy Emőke, Bóna László, Grandpierre Attila, Müller Péter, Váradi Tibor) jelentik, melyek az ember holisztikus megközelítésének jegyében tárják fel az egészség, a boldogság és a teljesség felé vezető út újabb titkait, rejtett összefüggéseit.

    Az idei fesztivál újdonsága a pódiumszínpad, melyen környezetvédelmi, alternatív pedagógiai és az egészséges életmódot a sport szemszögéből vizsgáló témákról lesznek rövidebb előadások és kerekasztal-beszélgetések. Az előadások végén itt a közönség is kérdezhet!

    A rendezvény egyedülálló programjai az önismereti és természetgyógyászati témájú egyéni konzultációk, illetve csoportos workshopok, melyekért – a kedvező árú belépőjegyen felül – nem kell külön fizetni. Ízelítő a kínálatból: kineziológia, nehézfém-kivezetés és allergiakezelés, természetes szépségápolás, különféle masszázstechnikák, biológiai fogászat, önismereti asztrológia.
    Játékos önismeretre ad lehetőséget a szabadtéren felállított önismereti utca, emellett művészeti foglalkozások is várják az alkotni vágyókat.

    A fiatalabbakra is gondoltunk: a szabadtéri színpadon neves fellépők gondoskodnak az élményzuhatagról a kisebb látogatóink számára. A park területén emellett számtalan kreatív és ügyességi feladat vár kicsiket és nagyokat egyaránt. A Napfényes Fesztivál így valóban egy családi rendezvény, melyen minden korosztály megtalálja a számára érdekes elfoglaltságot!
     

    Jöjjenek el és töltődjenek, tanuljanak, kóstoljanak egészséges finomságokat, nézzenek szét a vásárban, játsszanak, mosolyogjanak – legyenek Önök is részesei a csodának!

    Ajánlatunk


    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

    Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei alakították.

    Ajánló


    19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

    Péch Lóránt zongorista-zeneszerző 2023-ban azzal a céllal hívta életre trióját, hogy saját szerzeményeit combo hangszerelésben is megszólaltassa.

    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016