• Program


    XVII. Ifjú Koreográfusok Fóruma - Közép-Európa Táncszínház

    XVII. Ifjú Koreográfusok Fóruma - Közép-Európa Táncszínház

    Magdalena Skowron (PL), illetve Anna Mikuła és Paweł Urbanowicz (PL) demonstrációi

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. november 14. szombat, 19:00

    Az Ifjú Koreográfusok Fóruma (IKF) a Közép-Európa Táncszínház (KET) kivételes tehetséggondozó- és –kutató programja, melynek elsődleges célja a koreográfusi utánpótlás lehetőségeinek javítása, a fiatal koreográfusok helyzetbe hozása. Az IKF nyílt pályázatán idén ismét két nyertest hirdetett a KET, ezzel három lengyel vendégkoreográfusnak adva lehetőséget az alkotásra. Jelentkezésük bizonyítja, hogy az újító elképzelés határokon átívelő, szükséges kezdeményezés.  

    Magda Skowron (Fryderyk Chopin University of Music in Warsaw), illetve Anna Mikuła és Paweł Urbanowicz kettőse (The Ludwik Solski Academy of Theatre Arts in Cracow) egy hétig dolgozhat együtt a KET Magyar Táncművészeti Egyetem modern tánc szakos diákjaival kibővült társulatával.  

    A helyzet „különlegessége” ez alkalommal, hogy a járványhelyzet miatt a virtuális térben készül el a két munka. A nyilvános demonstrációk viszont november 14-én, a megszokott keretek és színházi körülmények között kerülnek bemutatásra, online közvetítés mellett. A következő évben pedig személyesen is színpadra állítják koreográfiáikat a lengyel művészek. 

    Ajánlatunk


    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

    A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

    Ajánló


    43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

    „Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016