• Program


    Yakari - a mozifilm
    3

    Yakari - a mozifilm

    Yakari, a kis sziú indián törzse a vándorló bölénycsorda nyomát követi. A fiú saját útját járja legjobb barátjával, a bátor és szabad lóval, Kismennydörgéssel. Útja során Yakari találkozik totemállatával, a Nagysassal, aki egy varázslatos tollal és egy rendkívüli képességgel ajándékozza meg: beszéli és érti az állatok nyelvét.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. október 18. vasárnap, 15:00

    Yakari - a mozifilm / Yakari, le film
    6 éven aluliak számára nem ajánlott
    belga-francia-német animációs film, 82 perc, 2020

    Yakari, a kis sziú indián törzse a vándorló bölénycsorda nyomát követi. A fiú saját útját járja legjobb barátjával, a bátor és szabad lóval, Kismennydörgéssel. Útja során Yakari találkozik totemállatával, a Nagysassal, aki egy varázslatos tollal és egy rendkívüli képességgel ajándékozza meg: beszéli és érti az állatok nyelvét. Yakari és Kismennydörgés hosszú utat járnak be a félelmetes prémvadászok földjén, Észak-Amerika lélegzetelállító, de veszélyes tájain, míg újra megtalálják a hazavezető utat.

    Yakari eredetileg egy népszerű képregényhős, a történet és a karakterek szülőatyja két svájci képregény rajzoló, Job és Derib. A nagysikerű képregényt számos nyelvre lefordították, majd az állatokkal beszélő, jólelkű sziú indián kisfiú kalandjairól nagy sikerű televíziós rajzfilmsorozat készült. Yakari kalandjai először kerülnek nagyvászonra egy egészestés animációs mozifilm formájában.

    Rendező: Toby Genkel
    Rendező, forgatókönyvíró: Xavier Giacometti
    Zene: Guillaume Poyet

    Ajánlatunk


    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

    Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

    Ajánló


    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

    Van, hogy muszáj mindenestül elmerülni egy igazi klasszikus világában: a Szegedi Kortárs Balett családi mesebalettje erre ad lehetőséget a família…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016