• Program


    YBL POP - vol. 3 Solére & Frenk & Hegedűs Józsi

    YBL POP - vol. 3 Solére & Frenk & Hegedűs Józsi

    A 2022 nyarán útjára induló YBL POP célja, hogy izgalmas, a nagyközönség számára ritkán hallható könnyűzenei produkciókat hozzon a Várkert falai közé. A különleges dalszerzői párosításokból álló háromalkalmas eseménysorozat a friss elektro-poptól a blues-americana kiválóságaival bezárólag a hazai könnyűzenei élet dalszerzőinek széles skáláját vonultatja fel.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 23. kedd, 19:00

    Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy az aktuális időjárási előrejelzés miatt a koncert a Rendezvényterem Aulájában kerül megrendezésre!

     

    YBL POP - vol. 3 Solére & Frenk & Hegedűs Józsi

    SOLÉRE
    Szigeti Zsófi, Solére magyar dalszerző énekes. 2016-ban indította el első zenekarát, Shaibo néven, amely az évek alatt saját szóló projektévé alakult. Az elektronikus space-pop stílusában mozgó énekesnő saját érzelmeit emlékeit örökíti meg dalaiban, izgalmas minimál hangszerelésben. 2020 áprilisában Köztünk Liliom címmel jelent meg első magyar nyelvű dala, amely pozitív visszhangra talált a közönségtől. 2020. novemberében megjelent A Hold meg én című dala magyarul és angolul is két videoklippel, amelyben mentális betegségéről vall. 2021-ben Üveghegy, és FEL címmel jelentek meg ismét nagy sikerű single kiadványai. Ennek köszönhetően a budapesti underground koncert színtér állandó fellépője, de koncertet adott a Művészetek Völgyében, és egyéb kisebb fesztiválokon is. Videoklipjei közül kettőt is (Üveghegy, Köztünk Liliom) jelöltek a 2021-es klipszemle szakmai díjára, ahol fellépőként is részt vesz. 2022. januárjában megjelent első kislemeze „Másért” címmel, aminek címadó dalával bejutott A DAL 2022 műsor elődöntőjébe. Az EP rövid idő alatt sikert aratott a streaming felületeken, és a szakmában egyaránt.

    FRENK
    Frenk multiinstrumentalista zenész, a konzervatóriumba és a Zeneművészeti Főiskola jazz-tanszakára is járt, de egyiket sem fejezte be. Az előbbiből kicsapták, az utóbbit maga hagyta ott. Játszott a Hiperkarmában, a Quimby-ben, a Kispál és a Borz, a Balaton együttesekben, 2007 óta pedig a Budapest Bárban énekel, illetve 2005 óta saját zenekarát is vezeti, immár 4 kiadott lemezzel.

    HEGEDŰS JÓZSI
    Hegedűs Józsi énekes-, gitáros-dalszerző. Szólóelőadóként a 2021-es Kikeltető legjobbjai közé jutott, 2022 tavaszát pedig a Carson Coma vendégeként turnézta végig. Dalai, és személyisége közönsége szerint gyógyító, terápiás hatással bírnak.

    Esőnap: nincs
    Tájékoztató eső, rossz időjárás esetére >>>

    Ajánlatunk


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

    Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

    Ajánló


    Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

    A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

    A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016