• Program


    Yoko Retro Disco - Latin Party - Sztárvendég: Csordás Tibi

    Yoko Retro Disco - Latin Party - Sztárvendég: Csordás Tibi

    Február 5-én szombaton este különleges Yoko Retro Latin Partyval várunk benneteket Jászberényben az Ifjúsági Házban! Közkívánatra érkezik hozzánk sztárvendégként Csordás Tibi (Ex-Fiesta)!
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. február 5. szombat, 21:00

    Számtalan nagy slágerrel örvendeztetett meg bennünket a Fiesta csapata az elmúlt 2 évtizedben melyek egytől egyig felcsendülnek majd ezen a különleges estén!

    Az éjszaka folyamán kiemelt szerepet kapnak majd a Latin slágerek ezzel is színesítve zenei kínálatunkat

    Az est házigazdája ezúttal is Dj Guba lesz, aki elhozza nektek kedvenc zenéiteket és garantáltan szuper hangulatot varázsol az ifi Ház falai közé!

    A rendezvényre a hatályos Kormányrendelet alapján lehet belépni.

    Az italpultokban továbbra is kedvező árakkal kínáljuk kedvenceiteket, továbbá Amerikai Hot-Dog árusítás lesz a megszokott módon!

    Szólj Te is a barátoknak és bulizzunk együtt Jászberényben az elmúlt 40 év kedvenc slágereire!

    Várunk sok szeretettel,
    Yoko Retro Team

    Ajánlatunk


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

    Ajánló


    Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016