• Program


    Yoko Retro Nyári Fesztivál - Sztárvendég: Ámokfutók

    Yoko Retro Nyári Fesztivál - Sztárvendég: Ámokfutók

    Július 9-én szombaton este a fergeteges első bulit követően érkezik a Yoko Retro Nyári Fesztivál folytatása Jászberényben az LVG Udvarán! Gyere és bulizz Te is a szabad ég alatt kedvenc Retro slágereidre 2022 nyarán is!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. július 9. szombat, 21:00

    Yoko Retro Nyári Fesztivál - Sztárvendég: Ámokfutók

    Az éjszaka sztárvendége nem más, mint a "Szomorú Szamuráj" lesz, aki garantáltan maxra tekeri a Retro feelinget, a színpadon az Ámokfutók! "A hold dala", "Meghalok egy csókodért", "Bújj mellém", a "Szomorú szamuráj" és még számos másik slágerét hozza el nekünk Kozsó ezen az éjszakán!

    Az est házigazdája Dj Guba, aki elhozza nektek kedvenc zenéiteket és garantáltan szuper hangulatot varázsol az LVG Udvarára!

    Jegyek mind elővételben, mind a helyszínen kaphatóak lesznek, azonban a nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes elővételben megváltani a jegyeiteket, így garantálva a részvételeteket a buliban!

    Kiemelt buli, kiemelt Akcióért kiállt, így hát minden elővételes jegyvásárló ajándék Ballantines Whiskey-Cola-t, vagy Absolut Vodka-Narancsot kap ajándékba!

    Az italpultokban továbbra is kedvező árakkal kínáljuk kedvenceiteket, továbbá Amerikai Hot-Dog árusítás lesz a megszokott módon!

    Gyere és légy Te is részese a 2022-es nyári Yoko Retro szezon újabb bulijának az LVG Udvarán Jászberényben!

    Várunk sok szeretettel,
    Yoko Retro Team

    Ajánlatunk


    Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

    Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

    Ajánló


    A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És…

    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016