• Program


    Yuya Mizuno csellókoncertje / BTF 2020

    Yuya Mizuno csellókoncertje / BTF 2020

    Yuya Mizuno a Pesti Vigadóban a csellóirodalom alapművei mellett két japán szerző, a 20. század közepén alkotó Hisatada Otaka és napjaink egyik legsokoldalúbb alkotóművésze, Takashi Kurata egy-egy művét adja elő. Partnere a Zeneakadémia mesterképzését Kemenes András irányításával végző Souhei Yamagami lesz.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. április 6. hétfő, 19:30

    YUYA MIZUNO CSELLÓKONCERTJE
    A SZAPPORÓI LISZT FERENC SZEMINÁRIUM LEGEREDMÉNYESEBB VERSENYZŐJE

    Beethoven: 12 variáció Mozart Varázsfuvolájának „Ein Mädchen oder Weibchen” témájára, op. 66
    Brahms: 1. (e-moll) cselló-zongora szonáta, op. 38
    Hisatada Otaka: Nocturne
    Takashi Kurata: Danse d’une poupée japonaise
    Kodály: Szólószonáta csellóra, op. 8

    Yuya Mizuno 1998-ban született, 2019-ben végzett a Toho Gakuen Zeneiskolában, mestere Sumiko Kurata volt. Jelenleg Perényi Miklós növendékeként folytatja tanulmányait a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen.
    2015-ben első díjat és közönségdíjat nyert a 13. Tokiói Zenei Versenyen, 2017-ben legfiatalabb versenyzőként vett részt az Erzsébet Királyné Versenyen, legutóbb pedig a 16. Nemzetközi Csajkovszkij Verseny mezőnyében indulhatott el.
    Szólistaként Japán számos hangversenytermében lépett már fel, s olyan együttesekkel koncertezett, mint a Tokiói Szimfonikus Zenekar vagy a Tokiói Filharmonikusok. A Pesti Vigadóban a csellóirodalom alapművei mellett két japán szerző, a 20. század közepén alkotó Hisatada Otaka és napjaink egyik legsokoldalúbb alkotóművésze, Takashi Kurata egy-egy művét adja elő. Partnere a Zeneakadémia mesterképzését Kemenes András irányításával végző Souhei Yamagami lesz.

    A koncert a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ szervezésében valósul meg.

    Ajánlatunk


    2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

    Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Ajánló


    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016