• Program


    Zárójelentés

    Zárójelentés

    magyar dráma, 90 perc, 2020

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. július 18. szombat, 13:00

    Rendező: Szabó István

    Szereplők: Klaus Maria Brandauer, Eperjes Károly, Udvaros Dorottya, Stohl András, Martinovics Dorina, Elek Ferenc

     

    Stephanus professzort (Klaus Maria Brandauer) váratlanul nyugdíjazzák. A doktor még nem szeretne elszakadni hivatásától, így elbúcsúzik kórházi kollégáitól, hazaköltözik a szülőfalujába, és – a helyiek nagy örömére – körzeti orvosként kezd dolgozni.

    A fiatalkori szerelme és gyerekkori legjobb barátja viszontlátása megérinti a biztonságos környezetéből kiszakadt doktort, ám a faluban nemcsak pozitív élmények érik: olyan kisstílű, de ártalmas politikai csatározásokba is belekeveredik, amelyek nem engedik meg, hogy belefeledkezzen a múltidézésbe, vagy egy új élet gondolatával kísérletezzen. Stephanus a saját kárán kénytelen megtanulni, hogy a múlt kísérteteivel csak akkor számolhat le, ha szembenéz a jelennel.

    A Mephistó-ért Oscar-díjat nyert, több más filmjéért Oscar-ra jelölt, Golden Globe-, cannes-i Aranypálma és berlini Ezüstmedve-díjas Szabó István hosszú szünet után, korábbi sikerei legfontosabb alkotótársai, Klaus Maria Brandauer, Eperjes Károly, Koltai Lajos operatőr, valamint a hazai színészet legjava segítségével, készített új mozifilmet, amely ismét izgalmas, felkavaró és elgondolkodtató.

    Ajánlatunk


    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

    Ajánló


    Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek.…

    Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016