• Program


    Zene az kell! - Szőke Nikoletta és Gyárfás István koncertje

    Zene az kell! - Szőke Nikoletta és Gyárfás István koncertje

    "ZENE AZ KELL" - nyáresti koncertsorozatunk koncertje!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. június 25. szombat, 18:00

    Zene az kell! - Szőke Nikoletta és Gyárfás István koncertje

    Szőke Nikoletta montreux-i versenygyőztes, Junior Prima díjas előadó, az ország egyik legnépszerűbb jazzénekesnője. Nemzetközi karrierje a nagy presztízsű Montreux Jazz Festival énekversenyének első díjával és közönségdíjával indult 2005-ben, azóta lépett már fel óriási sikerrel többek között New York-ban, Tokióban, Brüsszelben, Koppenhágában, Londonban és Berlinben. 2009-ben japán kiadó szerződtette, azóta hét listavezető lemeze jelent meg a szigetországban. Legutóbbi, Moonglow című lemezét Grammy-díjas producerrel, Helik Hadarral rögzítette. Olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint Bobby McFerrin és Michel Legrand. Állandó teltházas fellépője a hazai fesztiváloknak és koncerttermeknek.

    Zenésztársa az ország egyik legnépszerűbb jazzgitárosa, Gyárfás István, aki 2016-ban munkásságáért megkapta a jazz zenészek által odaítélt rangos szakmai díjat, a Szabó Gábor-díjat, és számos alkalommal győzött az "Év gitárosa" kategóriában a JazzMa.hu közönségszavazásán.

    Közös műsorukban saját, könnyed dalok mellett olyan ismert örökzöldek szerepelnek, mint például a "Szeretni bolondulásig", a "Holnap, ki tudja holnap látsz-e még" vagy a "Csak egy tánc volt".

    Közreműködők:
    Szőke Nikoletta - ének
    Gyárfás István - gitár

    Ajánlatunk


    Három nő és három férfi, ez egy szextett – bár a szerepek meglepően cserélődnek ezen a viharos éjszakán. Eleinte minden világos, ki kinek a kicsodája, ám közbeszól a kémia, meg egy tudálékos szexuálpszichológus – és csak reménykedni lehet, hogy sok félreértés és félre...

    A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Ajánló


    zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

    Bereczki Zoltán egyszemélyes darabbal jelentkezik a Játékszínben. Amerikai mintára, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, rögtönzésekkel tűzdelt előadást hoz: Dolgok, amikért…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016