• Program


  Zene•Bor•a I. sétáló borkóstoló

  Zene•Bor•a I. sétáló borkóstoló

  Jegyeket csak elővételben, 2021. november 11. csütörtökig lehet váltani!
  Az előkészületek miatt az esemény napján már nem váltható belépőjegy.
  Köszönjük megértésüket!

  A belépő korlátlan bor kóstolására jogosít, korlátlan ásványvizet és emellett 3 kis vacsorajegyet is tartalmaz, ami a borozáshoz illő borkorcsolyákat foglal magában és az este alatt beváltható a bistroban.

  Az első este tematikája az újborok és az újdonságok lesznek. 10-12 hazai borász (általában borvidékenként 1-1) mutatja be kiváló borait a résztvevőknek. Lesznek közte a 2021-es évjárat újborai, vagy olyan régebbi évjáratok újdonságai is, melyek a közelmúltban kerültek forgalomba.

  Az est hangulatáról a borok mellett egy zenei produkció is gondoskodik majd!

  A zenei produkciónk az első esten:

  Voice & Piano

  Gájer Bálint, a TV2 The Voice tehetségkutatójának "ezüstérmese" különleges

  sármos énekhangjával a legjobb mai magyar swing'n'pop énekes, a swing hercege. Az est folyamán a saját dalai mellett elhangzanak Frank Sinatra, Michael Bublé legnagyobb slágerei is. Zongorán kísér Reviczky Balázs.

   

  A Pannónia Filmstúdió Magyarország legnagyobb és a világ egyik legnagyobb rajz-, animációs- és szinkronfilmstúdiója volt, melyet 1957-ben alapítottak.

  A Hűvösvölgyi úton található történelmi épület helyet biztosít a rajzfilm -animációs produkciókhoz, illetve zenei projektekhez.

  Több, mint másfél évtized szünet után ez a lenyűgöző épület Hűvösvölgyben újra otthont adhat vadonatúj, nemzetközileg elismert darabok gyártásának.

  Ez a gyönyörű helyszín ad helyet sétáló borkóstolónknak.

  A borászok pontos névsora a facebook eseménynél kerül folyamatos feltöltésre!

  Ajtónyitás és kóstolás kezdete: 18:30

  zárás: 23:00

  Ajánló


  2021. augusztus 20-án nyílt meg az érdeklődők előtt a Budavári Palotában újjászületett Szent István-terem. Az államalapító Szent István királyunkról elnevezett…

  Az elegáns londoni emeleti lakás Philipé és Joanáé. Hetek óta tart a renoválás, nagy a felfordulás. Philip és Henry sikeres…

  Valeriya Sheshukova az oroszországi Permi Gyermek Cirkusz Iskolában, majd a Permi Állami Nemzeti Egyetemen végezte tanulmányait. Kiváló képzésének, elhivatottságának és…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016