• Program


    ZENEDÉLelőtt - óvodásoknak - TÉL

    ZENEDÉLelőtt - óvodásoknak - TÉL

    A gyermekeknek szóló zenei bérletek a MÁV Szimfonikus Zenekar közreműködésével 2013 óta töretlen sikerrel működnek.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. január 22. kedd, 10:30

    Idén, Évszak koncertek címmel az UP Újpesti Rendezvénytér ad teret az előadásoknak. Mindegyik alkalmon Vivaldi Négy évszak sorozatából egy hegedűversenyt mutatnak be, emellett pedig a zeneszerző életéről és koráról is tanulhatnak a kicsik és egy-egy hangszerrel is közeli ismeretséget köthetnek. A zenehallgatás mellett a
    vizualitásnak is nagy szerepe van: különböző természeti képekkel és képzőművészeti alkotásokkal is készülnek a gyerekeknek.

    Az előadás időtartama: kb. 50 perc

    1. előadás: Ősz 2018. november 6. kedd 10 óra 30 perc
    2. előadás: Tél 2019. január 22. kedd 10 óra 30 perc
    3. előadás: Tavasz 2019. március 5. kedd 10 óra 30 perc
    4. előadás: Nyár 2019. május 7. kedd 10 óra 30 perc

    A bérlet ára: 3900 Ft, a jegy ára:1200 Ft

    Ajánlatunk


    A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

    Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

    Ajánló


    Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

    Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016